Skræddersyede inventarløsninger

Få en skræddersyet løsning med inventarsnedkeri

​Kunne du tænke dig at få bygget en skræddersyet inventarløsning til din bolig eller dine firmalokaler, så står vi hos MB Wood klar til at hjælpe dig. Som specialister med mange års erfaring, kan vi tilbyde inventarsnedkeri til stort set alle slags projekter.

Vi løser opgaver for både privatpersoner og erhverv på hele Sjælland, herunder har vi mange opgaver i Storkøbenhavn, f.eks. i Hvidovre og Herlev, samt i København og på Frederiksberg.

Få den rette løsning hos os

Vi er meget kvalitetsbevidste, og vi går højt op i, at du får den rette løsning, som lever op til dine ønsker og forventninger. Derfor tilbyder vi kompetent rådgivning og vejledning i forhold til, hvilke mulige løsninger der er på din opgave, så vi kan sikre os, at du får det bedste og mest holdbare resultat. Vi er med dig hele vejen lige fra den gode ide til det færdige produkt og monteringen af inventar.

Inventarsnedkeri er en af vores helt store passioner, og vi arbejder derfor også meget detaljeorienteret, så du kan se det gode håndværk i de færdige løsninger. Vores snedkere er ligeledes meget fleksible og kan altid finde en løsning på din udfordring.

Inventarsnedkeri til projektmontering

Som erfarne snedkere er vi specialister indenfor inventarsnedkeri, og vi kan bygge lige præcis den løsning, som du drømmer om, hvad enten det er en hems eller skabsløsninger i skæve vinkler, der er har brug for. Derfor løser vi tit større opgaver, eksempelvis inden for projektmontering, hvor der er brug for flere specialiserede løsninger.

Få et uforpligtende tilbud på inventarsnedkeri

Fordi du vores inventarsnedkeri får en skræddersyet løsning, der er tilpasset til dine behov, så er vi nødt til at kende dine ønsker og de konkrete ønsker til det specialinventar, der skal bygges, før vi kan give en pris på opgaven. Kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud, er du derfor velkommen til at kontakte os og fortælle os nærmere om din opgave.

Vi kan også hjælpe dig med opsætning af køkken samt montering af inventar.

Kontakt os på e-mail kontakt@mbwood.dk eller skriv til os via kontaktformularen her på hjemmesiden, hvis du vil høre mere eller ønsker at indhente et tilbud på inventarsnedkeri.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

MB Wood tilbyder en yderst god og fleksibel service, med speciale i køkkener.

Der kan forventes en ekstraordinær sans for samarbejde og koordinering.

Kontaktoplysninger

MB Wood ApS

Meteorvej 21, 2730 Herlev

Telefon: 60 88 85 49

E-mail: kontakt@mbwood.dk