Professionel hjælp til montering af inventar

Montering af inventar i fagentrepriser

Vi leverer lækre og indbydende løsninger

Ønsker du hjælp til montering af inventar? Hos MB Wood har vi specialiseret os i snedkerarbejde og inventarmontering i fagentrepriser. Det kan være klædeskabe, køkkenelementer og baderumselementer med videre.

Vi hjælper erhvervskunder i blandt andet Herlev, Frederiksberg, Hvidovre og København med videre. Kunderne kan altid se frem til detaljeorienterede løsninger, som fremstår lækre og indbydende.

Vi står gerne for både nedrivning og montage

Vi er specialister inden for inventarmontage, og vi har stor erfaring med blandt andet højskabe, badelementer og køkkener. Vi varetager gerne hele projektet lige fra nedrivning til den færdige montage.

Vores kunder består typisk af håndværkere, entreprenører og byggefirmaer, som ønsker, at en snedker varetager fagentreprisen med montering af inventar. Vi har haft mange store projekter fra HTH Køkken, men vi samarbejder også med JKE Design og Invita med videre.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Montering af højskabe
  • Montering af klædeskab
  • Montering af badeelementer
  • Montering af andet inventar

Vi er altid fleksible og finder frem til de bedste løsninger. Samtidig kan du være sikker på, at vi altid leverer god kvalitet og et godt håndværk. Vores ry er kort sagt vores forretning, og derfor kan du trygt samarbejde med os.

Få et tilbud på montering af inventar

Kontakt os for at få en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med montage af alle former for inventar. Vi fortæller gerne mere om vores kompetencer og referencer, og vi kommer også gerne med forslag til et fast samarbejde. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud for montering af inventar i et bestemt projekt.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

MB Wood tilbyder en yderst god og fleksibel service, med speciale i køkkener.

Der kan forventes en ekstraordinær sans for samarbejde og koordinering.

Kontaktoplysninger

MB Wood ApS

Meteorvej 21, 2730 Herlev

Telefon: 60 88 85 49

E-mail: kontakt@mbwood.dk